VIDEO: Řidič naboural a z místa ujel, jeho auto zachytily kamery
Poškozený ostrůvek. Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli dopravní nehody, ke které došlo v blíže nezjištěné době dne 18. března 2020 nejpozději do 20:55 hodin v Teplicích, ul. Stanová před kruhovým objezdem ve směru k ul. Okružní. Neznámý řidič naboural do dopravního značení umístěného před kruhovým objezdem na středovém ostrůvku a z místa ujel, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti při účasti na nehodě.

"Policisté získali kamerový záznam, na kterém je zachyceno vozidlo v provedení kombi, podle stop zajištěných na místě nehody zřejmě šedé barvy, které do značky nabouralo. V době nehody projíždělo v protisměru (ve směru od kruhového objezdu k ul. E. Dvořákové) vozidlo bílé barvy, jehož řidič musel nehodu vidět, přivítáme tedy jak svědectví tohoto řidiče, tak i jiných svědků, kteří by mohli k nehodě, nebo podezřelému vozidlu sdělit bližší informace," uvedl mluvčí Policie ČR Daniel Vítek.

"Veškeré informace k uvedené dopravní nehodě lze sdělit telefonicky na Dopravní inspektorát Teplice na tel. č. 974 439 260, svědkům za pomoc předem děkujeme," dodal Daniel Vítek.

https://www.youtube.com/watch?v=F1atjX_IV-k

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru