Pecen chleba jako kolo od vozu! Na Farmářském víkendu padnete do pasti vy i vaše peněženka
Farmářský víkend. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Zahradnictví Dvořák a syn v Teplicích nachystal na konec tohoto týdne, od 15. do 16. února, který se nese v duchu tradičních masopustů, Farmářský víkend. Nabídku kvalitního potravinářského zboží od farmářů nejen z Ústeckého kraje, ale i z dalších regionů, si mohou návštěvníci prohlédnout, nakoupit i ochutnat v sobotu a v neděli od 9 do 18 hodin.

Na výběr je tradičně velký sortiment ovoce. Pozornost přitahují sirupy, například rakytníkový, šípkový, brusinkový. K dostání je medovina, sušené ovoce, ořechy, domácí oříškové krémy, ovoce a ořechy v čokoládě a další dobroty. Příznivci čajů a medu se dostanou do prekérní situace, protože nebudou vědět, co koupit dřív. No a domácí máslové sušenky, které tu můžete uzobávat na ochutnání, připraví mlsouny o poslední drobné.

Ve velkém zahradním stanu pak návštěvníci padnou do pasti vůní. Můžete tady koupit výrobky uzené v komíně, jako je špek, párečky, klobásy, vepřový bok, a na výběr jsou i zabíjačkové pochoutky jako škvarky, domácí sádlo, jitrnice, jelítka, prejt, několik druhů tlačenky, farmářské masové koule, hotové polévky, které stačí doma jen ohřát a spousta jiných dobrot.

U dalšího stánku si můžete koupit pecen chleba velký jako kolo od vozu, výtečné koláče, různé druhy chleba a pečiva. Se svými výrobky se tu prezentuje i Dubský perník a komu začne kručet v břiše, uvítá stánek s teplými masovými výrobky od řezníka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru