U Základní školy U Nových lázní se měl objevit případ obtěžování nezletilé dívky
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Rodiče žáků, kteří navštěvují Základní školu U Nových lázní, by si měli dát pozor na své děti. V blízkosti školy byl zaznamenán případ obtěžování nezletilé dívky starším mužem světlé pleti.

Případ se stal v úterý 21. ledna po vyučování. Tehdy měl muž obtěžovat dívku, která mířila ze školní jídelny na zastávku MHD. Muž měl mít podle dívky na sobě modré kalhoty a šedou čepici. Incident nahlásili rodiče dívky na Policii ČR v Teplicích.

„Ano, dostali jsme oznámení, že starší muž slovně obtěžoval nezletilou dívku v blízkosti školy U Nových lázní,“ potvrdila nám Ludmila Světláková z oddělení tisku a prevence Policie ČR. „V současné době případ prošetřujeme a policie provádí šetření přímo na škole.“

Šetřením chce policie mimo jiné získat informaci, zda podobných případů nebylo více. Zmínka o tom, že se jednalo údajně už o druhý případ u téže školy, se objevila například ve středu 22. ledna v diskusi na jedné ze sociálních sítí.

Ředitelka školy, Simona Salačová, k případu uvedla, že škola zákonné zástupce a žáky o výskytu podezřelé osoby v blízkosti školy informovala. „Žáci byli poučeni o bezpečném chování. Informace byly rodičům sděleny prostřednictvím Bakalářů a žákovské knížky. Tato informace je též na webových stránkách školy. Vše je nyní v šetření Policie ČR,“ dodala k nepříjemné události Salačová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru