Pietní akce a rozloučení s Jaroslavem Kuberou se uskuteční v teplickém divadle
Jaroslav Kubera.
Teplice

Teplice – Poslední rozloučení s dlouholetým primátorem Teplic, Jaroslavem Kuberou, který zemřel v pondělí 20. ledna, se uskuteční v pondělí 3. února. Rakev se státní vlajkou bude vystavená ve velkém sále Krušnohorského divadla v Teplicích. Informaci poskytl médiím šéf senátního klubu ODS Miloš Vystrčil.

Podle jeho slov bude pietní místo s rakví přístupné veřejnosti. Vyjádřit svoji soustrast tak může do teplického divadla přijít každý. Jaký bude konkrétně průběh celé akce, senátoři podle Vystrčila ještě dolaďují ve spolupráci s představiteli Teplic. Ve stejný den se bude v odpoledních hodinách konat také rozloučení kolegů a přátel šéfa horní komory Senátu, které se pravděpodobně uskuteční v pražském Rudolfinu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru