Z návěsu spadl kus ledu, dopadl do dodávky a poranil řidiče. Neviděli jste tuto nehodu?
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Policisté žádají občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v 10 hodin dne 6. ledna 2020 v obci Soběchleby na silnici I/13 v levotočivé zatáčce ve směru na Ústí nad Labem u ul. Náves.

Neznámý řidič nákladního vozidla s návěsem jedoucí ve směru na Teplice si dostatečně neočistil návěs od sněhu a ledu a po projetí zatáčkou mu spadl z návěsu led, který dopadl na čelní sklo protijedoucího vozidla Ford Transit stříbrné barvy.

"Led prorazil čelní sklo dodávky a úlomky poranily řidiče, zranění naštěstí nebyla vážná. Policisté žádají svědky nehody, případně řidiče, kteří měli zapnuté auto kamery a v inkriminované době místem projížděli, aby kontaktovali Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo informace sdělili na bezplatnou linku 158," uvedl mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Hledají se svědci i dalších nehod

Lidé mohou podat svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 18. prosince 2019 kolem 11:30 hodin v Bílině, ul. Zámecká. Nezjištěný řidič blíže neustanovené dodávky (foto auta ZDE) při couvání narazil do reklamního poutače u domu č. p. 12/14 a z místa dopravní nehody ujel, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti.

K další nehodě došlo v době od 23:30 hodin dne 4. ledna do 13:00 hodin dne 5. ledna 2020 13:00 hodin v Teplicích, na parkovišti v ul. Kpt. Jaroše. Do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia měl narazit nezjištěný řidič, který z místa dopravní nehody ujel. Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru