Dvě poslední kanceláře novosedlické radnice se dočkaly rekonstrukce
Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Novosedlice – Na Obecním úřadě v Novosedlicích probíhá v současné době rekonstrukce dvou kanceláří, konkrétně kanceláře starosty a místostarosty. Prostory se dočkají kompletní výměny podlah, rekonstrukce zastaralé elektroinstalace a součástí investice bude také pořízení nového nábytku. Podle starosty Radoslava Bartůňka by se celkové náklady na akci neměly vyšplhat nad 700 tisíc korun.

„Důvodem rekonstrukce byl technický stav jednotlivých kanceláří, který už neodpovídal současným technickým ani hygienickým normám,“ informoval starosta Bartůněk. Současně dodal, že ostatní kanceláře v budově, kde pracují zaměstnankyně obecního úřadu a kam docházejí obyvatelé obce kvůli vyřízení svých záležitostí, prošly ze stejných důvodů podobnou rekonstrukcí už před dvěma lety.

O prováděcích firmách rozhodovali zastupitelé předposlední říjnový den. Výměnu podlah tak ve zmíněných kancelářích na novosedlické radnici bylo svěřené na základě jejich rozhodnutí společnosti Torofloors z Ústí nad Labem. Za zhotovitele nábytku na míru do obou kanceláří byla vybraná místní Truhlárna Rudolfa Mandáka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru