Důvěřivost se ženě nevyplatila. Svezla bezdomovce a nabídla mu byt
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Policisté obvinili z přečinu krádeže 28letého recidivistu, který okradl ženu z Teplicka. Poškozená ho svezla svým autem a následně mu nabídla, že může po přechodnou dobu využívat její byt, protože jí bylo líto, že je bez domova.

V minulosti desetkrát odsouzený muž se důvěřivé ženě odměnil tím, že jí měl z bytu odcizit peníze, mobilní telefony, osobní věci a klíče od auta. "To měl následně také odcizit, následující den ho v kradeném autě zadrželi policisté. Muž, který má nastoupit výkon trestu pro předchozí majetkovou trestnou činnost, byl umístěn do vazby, pobyt za mřížemi by mu mohl soudce prodloužit až o pět let," uvádí k případu tiskový mluvčí Policie ČR Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru