Halloween v Olympii: Přijďte si užít program do Cirkus Parku
Halloween v Olympii.
Teplice

Teplice - V sobotu 26. října si můžete jít s dětmi užít halloweenský program, který se koná v nově otevřeném dětském světe CIRKUS PARK v teplické Olympii.

Na děti čeká strašidelné malování na obličej, fotokoutek, soutěž o nejlepší masku, také si zde budete moci vydlabat strašáka z dýně.

K tomu si děti vyhrají na spoustě atrakcí, které nabízí samotný dětský svět, dáte si zde skvělé jídlo a zažijete prima rodinné odpoledne. Program začíná už v 11 hodin.

Vstupné do CIRKUS PARKU je i v den konání této akce standartní, dle platného ceníku. Tzn. dítě od 1 roku 180 Kč (časově neomezeno), dospělý 50 Kč konzumačně.

Více na www.olympiateplice.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru