Policie hledá svědky dopravních nehod. Řidiči v obou případech z místa ujeli
Foto: Policie ČR
Teplice

Duchcov - Teplická dopravní policie šetří dopravní nehodu, která se stala v úterý dne 1. října kolem 19. hodiny v Duchcově, ulice Horská. Tam měl nezjištěný řidič u domu č.p. 1217/2 poškodit levou zadní část zaparkovaného osobního vozidla Škoda Superb, které stálo při pravém okraji pozemní komunikace.

Neznámý řidič z místa nehody ujel. Podle policie by se mohlo jednat o vozidlo značky Škoda (Fabia nebo Octavia) červené barvy.

1410nehodyptr2

Foto: Policie ČR

K druhé nehodě mělo dojít v neděli 29. září v Novosedlicích, ulice Míru u domu č.p. 125. Tam zatím nezjištěný řidič z neděle od 12. hodin do pondělí 30. 9. 10.00 hodin měl poškodit levé zpětné zrcátko zaparkovaného osobního vozu značky VW Passat. I tento řidič z místa nehody ujel, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti související s dopravní nehodou.

"Policisté hledají v souvislosti se šetřením obou nehod svědky událostí. Ti mohou zavolat na linku 158 nebo přímo teplickou dopravní policii na číslo 974 439 260," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru