Kdosi vykradl na Teplicku auta. Škody jdou do tisíců korun
Ilustrační foto: Policie ČR
Teplice

Teplicko - Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se ve středu večer vloupal v Teplicích do zaparkovaného auta. V Trnovanech rozbil okno vozidla a ze zavazadlového prostoru odcizil dvě vrtačky. Celková škoda byla vyčíslena na osm tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

K vloupání do jiného auta došlo ze středy na čtvrtek i v Bílině, kde neznámý zloděj vnikl do zaparkované dodávky, ze které si odnesl platební terminál, v tomto případě se škoda vyšplhala přes dvanáct tisíc korun.

Pokud se podaří pachatele těchto činů dopadnout, hrozí jim až dvouletý pobyt za mřížemi, připomíná teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru