Leonidas gym Dubí slaví úspěch: Osmnáctiletý Filip Gorol zvítězil proti zkušenějšímu soupeři
Foto: Czechfighter.cz
Teplice

Praha - V pátek 5. července se na výstavišti Holešovice konal Harley days jehož součástí byl i galavečer v Thajském boxu. Z klubu Leonidas gymu Dubí tam byl osmnáctiletý Filip Gorol. Toho čekal profesionální zápas proti Pražskému zkušenému zápasníkovi z X gym Praha.

"Tento souboj byl hodně těžký, soupeř měl o 10 let více zkušeností v profesionálním ringu, ale Filip dobrou taktikou dokázal vybodovat soupeře 3:0 na body. Tímto je uzavřena sezona 2018-2019 a od září se budeme těšit na sezonu 2019-2020, kterou junioři zahájí největším turnajem a to je Mistrovství světa v Turecké Antalyi. Mé poděkování patří i vedení C.M.T.A. a Petru Ottichovi. Rád bych ještě zmínil, že přípravu dubských chlapců dotuje Ústecký kraj, Město Dubí, Proboštov, Osek a firma Stavmart s.r.o., Fightstore.cz," uvedl trenér Ladislav Horejš.

Na záznam z utkání se můžete podívat ZDE.

1007fight2

Foto: Czechfighter.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru