Dvě dívky jsou pohřešované už měsíce, policisté věří, že jsou někde na Ústecku
Patricie Šťastná (vlevo) a Patricie Čonková. Foto: Policie ČR
Teplice

Ústecký kraj – Policisté pátrají po šestnáctileté Patricii Šťastné a o rok starší Patricii Čonkové. Dívky se pohřešují již několik měsíců. Podle některých poznatků by se mohly zdržovat v Ústí nad Labem.

Pohřešovaná Patricie Šťastná byla naposledy spatřena v úterý 22. ledna 2019 okolo 05:30 hod. v Dlažkovicích před odchodem do školy v Litoměřicích, kam již nedorazila. Do současné doby se nevrátila domů a nepodala o sobě žádnou zprávu. Policie předpokládá, že by se mohla pohybovat v Ústí nad Labem.

Pohřešovaná je vysoká 170cm, střední postavy, má hnědé oči, dlouhé hnědé rovné vlasy. V době odchodu byla oblečena do hnědé bundy s kožíškem, černých „džín“ s tzv. "potrhanými koleny", na nohou měla černé boty s kamínky a při sobě měla tašku značky NIKE.

Hledaná Patricie Čonková byla naposledy spatřena v úterý 22. listopadu 2018 okolo páté hodiny ranní v Dlažkovicích před odchodem do školy v Litoměřicích, kam již nedorazila. Do současné doby se nevrátila domů a nepodala o sobě žádnou zprávu. I u ní policie předpokládá, že by se mohla pohybovat v Ústí nad Labem.

Pohřešovaná je vysoká 158cm, hubené postavy, má hnědé vlasy, modré oči a měla by nosit dioptrické brýle. V době odchodu byla oblečena do černé bundy v délce pod zadek, černých legín se zelenými pruhy na bocích, na nohou měla černé boty se stříbrnými cvočky, na hlavě černou čepici s šedou bambulí a při sobě měla černou kabelku.

Jakékoliv informace k výskytu pohřešovaných sdělte na linku 158, popř. na tel. č. 974 436 456 (v pracovní dny v době 7 – 15 hod.) nebo na nebližší policejní služebnu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru