OBRAZEM: Prorazil zábradlí a padal patnáct metrů! Kamion se zřítil z mostu nad Velemyšlevsí
Vážné následky dopravní nehody. Foto: Petr Marek
Teplice

Velemyšleves - Dva zraněné lidi letecky transportovali do nemocnice po vážné havárii tahače s návěsem plným písku na silnici číslo 27 spojující Most, průmyslovou zónu Triangle a město Žatec. Souprava se zřítila ze silničního mostu nad Velemyšlevsí.

Kamion ze zatím nezjištěné příčiny prorazil mohutné zábradlí a zřítil se do údolí. Pod mostem je naštěstí jen pole, obytné domy jsou až dále. Návěs plný písku se rozsypal, kabina zůstala trčet do vzduchu. Části roztrhané soupravy se povalují po okolí. Na místě probíhají další záchranné práce.

"Hasiči asistovali Zdravotnické záchranné službě při nakládání zraněných do vrtulníku a sanitky, přečerpávali naftu a hydraulický olej z havarovaného kamionu. Byla informována Česká inspekce životního prostředí a Povodí Ohře," uvedl mluvčí Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

O havárii jsme aktuálně informovali v článku Kamion prorazil zábradlí a zřítil se z nového mostu nad Velemyšlevsí.

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru