Bílinskou kyselku přímo z pramene budou moci ochutnat návštěvníci Májového jarmarku
Pítko bude otevřené při akcích města. Foto: město Bílina
Teplice

Bílina - Bílinskou kyselkou přímo z pramene se budou moci občerstvit návštěvníci Májového jarmarku v sobotu 5. května. Ve zrekonstruované části inhalatoria bude opět po mnoha letech zprovozněné pítko.

“Minerální voda přímo z pramene bude veřejnosti k dispozici vždy při různých akcích města, třeba právě při jarním jarmarku, podzimních Bílinských slavnostech a podobně. Bílina stále nese statut lázeňského města a možnost ochutnávek minerální vody jej opět alespoň z části naplňuje,” uvedla starostka města Zuzana Schwarz Bařtipánová.

Inhalatorium bude během jarmarku pro veřejnost přístupné od 10 do 16 hodin. Přímo u pítka budou k dispozici kelímky, lidé si však mohou v informačním centru na Kyselce či pod radnicí zakoupit i stylový lázeňský pohárek.

Májový jarmark se uskuteční 4. května v areálu parku Kyselka v Bílině. Program začíná v 10 hodin na Růžovém paloučku, U Kádi a u altánu. Ve 13 hodin začnou koncerty a vystoupení u lesní kavárny Kafáč a v letním amfiteátru, kde vystoupí mimo jiné i Yo Yo Band, Marta Jandová a skupina Tři sestry. Po celý den návštěvníky zabaví různý doprovodný program, hlavní cesty budou lemovat prodejní stánky.

0305pitkoprogram

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru