Městská policie Bílina zavádí platební terminály. Na pokuty už nepotřebujete hotovost
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Bílina - Platit pokutu nebývá zrovna nejlepším zážitkem dne. Všichni jsme však jen lidé a občas se dopustíme přestupku. Ať už se jedná o pokutu za špatné parkování nebo za jiný přestupek, může se stát, že přestupce při sobě nemá potřebnou hotovost.

V takovém případě strážník vypíše příkazový blok na pokutu na místě nezaplacenou a k němu přidá složenku. Občan pak má několik možností. Pokutu uhradit složenkou na poště, na pokladně městského úřadu nebo na služebně městské policie. Každopádně to znamená, vedle pokuty samotné, ještě další komplikaci.

Městská policie Bílina proto nově zavádí platební terminál pro bezhotovostní úhradu pokut. V první fázi bude Městská policie Bílina disponovat jedním platebním terminálem, kterým bude vybavena motorizovaná hlídka. V další fázi bude terminál umístěn i na služebně strážníků. Úhradu pokuty tak bude možno provést ihned na místě běžnou platební kartou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru