Chudeřice – Z buněk, které dosud sloužily pro zaměstnance při výstavbě nového zdroje v elektrárně Ledvice na Teplicku,  vyroste zázemí pro dělníky i řidiče kamionů v průmyslové zóně Triangle na Žatecku.

Jídelna v mobilním objektu. Foto: ČEZ

ČEZ je kraji nabídl za 1 procento pořizovací ceny. Jedná se o 8 objektů ubytoven o celkové podlahové ploše 3452 m2 a jednoho objektu kuchyně s jídelnou o celkové podlahové ploše 537 m2. Zázemí tak zde může ve 128 pokojích najít až 256 lidí. Ubytovny jsou vybaveny postelemi, skříněmi, židlemi i stolky, a to včetně peřin i povlečení. Nechybí ani kuchyňka, sprchy i společenská místnost.

Objekty mobilních ubytoven na dohled od elektrárny Ledvice. Foto: ČEZ

Objekty mobilních ubytoven na dohled od elektrárny Ledvice. Foto: ČEZ

„Objekty nám dobře posloužily při výstavbě nového ekologického zdroje v Ledvicích. Jsem velmi rád, že zůstávají i nadále v Ústeckém kraji kde působíme a věřím, že kvalitní zázemí ocení i další zaměstnanci," říká ředitel Elektráren Ledvice a Počerady František Strach.

„ČEZ nám buňky nabídl v rámci dobrých vztahů a díky gentlemanské dohodě za ně zaplatíme pouze procento z pořizovací ceny," říká hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. Na Žatecku tak vyroste malé městečko. „Triangle City vybudované z mobilních buněk by mělo sloužit řidičům kamionů, kteří do zóny přivážejí a odvážejí materiál, stavebním dělníkům a firmám, které brzy začnou stavět novou továrnu," dodává Oldřich Bubeníček. Otevření ubytovacího areálu v zóně Triangle je v plánu příští rok v září po demontáži, přesunu a následném smontování buněk.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru