Policisté pátrají po pohřešovaném muži s výpadky paměti. Neviděli jste ho?
Foto: Policie ČR
Teplice

Mostecko, Teplicko - Policisté pátrají po tomto muži, původem ze Slovenska. Měří 165 až 170 cm, zdánlivé stáří 50 až 55 let. Má hnědé, prošedivělé vlasy, v obličeji je hubenější, než na fotu. Chybí mu 4 přední zuby. Na levé straně hlavy má velkou jizvu od temene hlavy za uchem směrem k čelu.

Muž měl podle informací policie odjet na Slovensko, tam však nedorazil. Naposledy byl viděn 11. prosince dopoledne v Bílině. Mívá výpadky paměti, vadu řeči (zadrhává se). Na sobě měl teplákovou soupravu zn. Nike černé barvy, s šedým pruhem na rukávech a nohavicích. Boty měl sportovní, značky Adidas, šedé barvy a na hlavě zimní pletenou čepici černé barvy. Informace k pohřešovanému lze poskytnout prostřednictvím linky 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru