Potrestání je nepoučilo, muži v teplických obchodech kradli
Že by jednoho ze zlodějů přepadla chuť na sladké? Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Do obchodů na Teplicku si přišli pro zboží bez úmyslu zaplatit za něj opakovaně trestaní muži. Policisté je odhalili.

Až na tři roky by mohl poslat soudce za mříže 31letého recidivistu, který minulý týden ukradl v duchcovském supermarketu šest čokolád. Ochranné prvky ale spustily alarm v kontrolním rámu a lapku, který už byl v minulosti sedmkrát odsouzen, chytila ostraha.

Pozornosti ochranky neunikl ani 39letý muž, který včera odcizil v teplickém hobby marketu tři LED svítidla v celkové hodnotě přes 1600 korun. Policisté v minulosti 14krát odsouzenému recidivistovi sdělili podezření z přečinu krádeže, i on se může vrátit zpátky za mříže až na tři roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru