Žalany - Čtyři hasičské jednotky dnes bojovaly s požárem střechy stodoly v Žalanech na Teplicku. Uvnitř hořícího objektu bylo kromě tří vraků aut a dvou starších motocyklů i několik acetylenových lahví, které hasiči vynesli z hořící stodoly ven a ochlazovali. O požáru informoval mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan.

Velitel zásahu Jan Brož z HZS Teplice podotkl, že na místě zasahovaly jednotky dobrovolných hasičů z Úpořin, Žalan a Kostomlat pod Milešovkou a profesionální hasiči z Teplic. V hořící stodole hasiči objevili také dvě 33kilogramové lahve s propan-butanem a další lahve. Při požáru naštěstí nebyl nikdo zraněn. Střecha stodoly se posléze celá zbortila a na místě zůstávají dobrovolní hasiči, kteří požářiště dohašují. 

VIDEOREPORTÁŽ ZE ZÁSAHU:

Podle mluvčího krajských hasičů Lukáše Marvana byla škoda předběžně odhadnuta na 500 tisíc korun. Příčina vzniku požáru se stále vyšetřuje. 

FOTOGALERIE:

 

 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru