Otevření Mi Store v Teplicích. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Teplice – V teplickém obchodním centru Galerie Teplice se v sobotu dopoledne otevřel první Mi Store v Ústeckém kraji a jeden z prvních v Česku vůbec. Zájem o výrobky čínské společnosti Xiaomi, které tu jsou k dostání, byl enormní.

První nadšenci nocovali před teplickou Galerií od půl desáté večer. Když potom ráno obchodní centrum otevřeli, následoval běh zájemců o elektroniku k obchodu, který se otevřel před jedenáctou hodinou. Co toto šílenství způsobilo? Celodenní slevy třicet procent na vše, ale hlavně výborný marketingový tah: dohromady 1140 výrobků doslova za hubičku. Třeba telefon Redmi Note 4 stál pro prvních dvacet lidí pětistovku místo původních 4 490 korun. Novinka Redmi S2 potom přišla prvních třicet lidí na tři stovky, i když původně je cena na 4 390 korunách! Tisícovka sluchátek potom je za korunu.

Fronta se táhla dopoledne od obchodu přes celé nákupní centrum, odhadem v ní mohlo být pět set až šest set lidí. Vstup do Mi Store hlídala ochranka, strážníci i policie, dovnitř se chodilo po dvou.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=6nbnhTPBqU0

Celý den se navíc soutěží o 3 výrobky Redmi Note 5, koloběžku Xiaomi Mi Scooter a Xiaomi Mi Air Purifier 2, které vyhrajou 3 šťastlivci. Výhru můžete vyhrát vyplněním Mi kvízu na místě. Losování bude v 16.30. Soutěž probíhá od 9.00 do 16.00.

V Mi Storu je k vidění, vyzkoušení a koupi kompletní nabídka Xiaomi pro Českou republiku. Vedle chytrých telefonů, náramků, chytrých hodinek, kamer, powerbank, sluchátek a příslušenství to je třeba i elektrická koloběžka Mi Scooter 2, špičkový přenosný počítač Mi Notebook Air nebo vystavený dron, který bude v prodeji již brzy.

FOTO

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru