Miloslav Hereit. Foto: archiv Baníku Osek
Lidé

Osek – Smutnou zprávu zveřejnil na svých stránkách fotbalový klub Baník Osek. Dne 3. března zemřel ve věku 94 let Miloslav Hereit, dlouholetý trenér klubu. Miloslav Hereit zasvětil svůj život fotbalu. Stal se hráčskou legendou fotbalové Hrdlovky a trenérskou legendou na postu trenéra v oseckém Baníku a jako dlouholetý trenére mládeže v Teplicích.

Miloslav Hereit byl držitelem ceny Dr. Václava Jíry a ceny Josefa Masopusta. Vedení města Osek ho pře časem jmenovalo čestným občanem města.

Výkonný výbor svolal ještě v průběhu včerejšího dne online schůzi fotbalového výboru. Ten rozhodl o podání žádosti na přejmenování městského sportovního areálu v Oseku na Stadion Miloslava Hereita. Za týden by měl být návrh projednán na výkonném výboru spolku Baníku Osek. Pokud návrh výbor posvětí, předloží klub žádost o přejmenování vedení města.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru