Alice Bendová před Severkou: Jsem překvapená, co udělá 90 km za Prahou
Foto: Instagram Alice Bendové
Teplice

Most – Most zažívá druhou vlnu zájmu o město v souvislosti s reprízou velmi populárního seriálu Most! Na jedno z ikonických míst z televizní série se nyní podívala i herečka Alice Bendová.

A Mostem byla Alice velmi překvapená! Podělila se o to se svými fanoušky na Instagramu. „Dneska jsme s mamkou zavítaly do Mostu a musím říct, že vřelost a přátelskost (nevím jak jinak to napsat) tady nezná mezí. Dokonce i na ulici, v řeznictví, v KFC, prostě všude jsem se podepisovala, fotila, lidi mě hladili po zádech, po rukách (nikde jinde?), povídali si s námi,“ popisuje svůj pozitivní zážitek ze severočeského města.

A jak ještě dodala: „Byla jsem překvapená co udělá takových 90 km za Prahou.“

Seriál reprízuje Česká televize každé pondělí pět minut po deváté večerní. V pondělí 27. ledna bude osmidílná série v polovině, odvysílá se čtvrtý díl.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru