V Bílině rozsvítí už v sobotu vánoční strom
Ilustrační foto
Co se chystá

Bílině - Již tradičně se před adventem v Bílině na Mírovém náměstí slavnostně rozsvítí vánoční strom. Letos tato akce připadá na sobotu 25. listopadu, kdy svůj svátek slaví Kateřiny.

Kateřina je patronkou panen, učenců, studentů, žáků a učitelů, kolářů a několika dalších řemeslných profesí, námořníků a tiskařů, dále ochraňuje úrodu, pomáhá při migréně a nemocech jazyka a také při hledání utonulých. A také učenci, studenti a žáci pod vedením svých učitelů budou hlavní součástí programu. Od 15 do 16.30 hodin se na pódiu vystřídají děti z bílinských mateřských a základních škol a základní umělecké školy s divadlem Uličník, které si připravilo s kouzelníkem Pavlem Dolejškem dva vstupy o Betlému dříve a nyní.

Ve výstavní síni U Kostela bude mít své dílničky Dům dětí a mládeže Bílina. Od 16 hodin proběhne zvuková zkouška skupiny Perutě a návštěvníci se zatím budou moci občerstvit dobrotami a svařákem, nakoupit dárky na Vánoce u stánků šikovných rukou a zpříjemnit si tak čekání na koncert skupiny se zpěvákem a hvězdou show Tvoje tvář má známý hlas Milanem Peroutkou. Jen co dohrají a fanoušci dotleskají, začne odpočítávání do rozsvícení vánočního stromu, které jako již každoročně zakončí ohňostroj.

Program:

15 až 17 hodin
VÁNOČNÍ KOUZLENÍ V BETLÉMĚ
účinkují: Jiří Balda, herci z divadla Uličník a iluzionista Pavel Dolejška
vystoupení dětí z bílinských MŠ, ZŠ, ZUŠ G. Waltera Bílina

17 hodin
MILAN PEROUTKA a kapela PERUTĚ

18 hodin
ROZSVÍCENÍ STROMU PRVNÍ SNĚHOVOU VLOČKOU
ohňostroj

moderuje Jiří Balda

doprovodný program:
stánky šikovné ruce, stánky s občerstvením
výstavní síň U Kostela – výtvarné dílny DDM Bílina

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru