Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Novosedlice – Mikulášská jízda Novosedlicemi je tradiční předvánoční akce. Koná se letos v pátek 1. prosince od 16 hodin a potěší pestrým programem. Známá trojice Mikuláš, čert a anděl bude při jízdě od dětí vybírat vyrobené ozdoby, za které je odmění sladkostmi. Ozdobičky potom zkrášlí vánoční strom v parku u pošty. Novosedlickým přijede zazpívat Libor Schlenz a připravené je také překvapení pro malé i velké.

V neděli se od 16 hodin rozjedou v novosedlickém parku vánoční trhy. Nabídnou něco na zub, něco pro zahřátí, řadu hudebních vystoupení, mezi nimi například písničky připravené dětmi z místních škol, houslistu Ševeročeské filharmonie Tomáše Olšera nebo hudebníka Matěje Koudelku. Na programu je i soutěž o nejlepší perníček, Ježíškova pošta, zábavné soutěže pro dospělé a pro děti a chybět samozřejmě nebude ani rozsvícení vánočního stromu.
Na akci se bude podílet Divadlo V Pytli Petra Stolaře.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru