Ilustrační foto: Archiv školy
Co se chystá

Teplice – Hotelová škola Teplice pořádá ve čtvrtek 30. listopadu tradiční Gastroden 2023. Akce se uskuteční v době od 11 do 17 hodin v budově školy. Letošním tématem jsou sousedské vztahy. Jejich kvalitu nezřídka podpoří občerstvení, které si sousedé nabízejí při vzájemných setkáních. Ve čtvrtek mají návštěvníci hotelovky možnost ochutnat dobroty, které v rámci setkání na Gastrodnu, připravili žáci hotelové školy a třeba se inspirovat.

Novinkou bude letos dětský koutek. Program nabídne ochutnávky specialit v jednotlivých tématicky zaměřených kulinářských částech. V Kavárně Sisi, ve Sweet English Café, v Baru Country Salón, v Restauraci uprostřed Evropy, ve Freundschaft – Friendship Bistru, ochutnávku vína ve Weinstube Fridrich und Fridrich a potěšit se můžete i prohlídkou výrobků dílen Arkadie. Kromě ochutnávek čeká návštěvníky také ukázka flambování nebo fotokoutek a dílničky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru