Roztančete se v rytmu latinských tanců. Podzimní taneční pátky jsou tu
Zdroj: KC Bílina
Co se chystá

Bílina - Kulturní centrum Bílina, stejně jako v loňském roce, připravilo také letos kurzy tanců pro ženy.

Podzimní pátky v rytmu latinských tanců pod vedením zkušeného tanečního mistra Petra Vengrýnského jsou tak příjemným odreagováním od všedních starostí.

Hodiny latinského tance je stále možné zakoupit i jednotlivě, přesto, že již byl kurz zahájen. Taneční kurzy jsou určeny těm ženám, které rády věnují čas, mimo jiné, i samy sobě.

edeniky 4895

V případě zájmu kontaktujte paní Moniku Voitovou na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Parket v Kulturním domě Fontána v Bílině nabízí dostatek prostoru na relax. Bližší informace naleznete na webových stránkách nebo na facebookovém profilu Kulturního centra Bílina.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru