CHYSTÁ SE: Závěr motorkářské sezóny 2022 v Novosedlicích. Přehlídka silných strojů i možnost vyhrát pobyt v Alpách
Ilustrační foto CC0
Co se chystá

Novosedlice - Již tuto sobotu se koná v Novosedlicích tradiční uzavírání motorkářské sezóny. Na akci, kterou pořádají motorkáři z New Sedlice Rebels s podporou obce Novosedlice bude k vidění přehlídka silných strojů a budete si moci zasoutěžit dokonce i o pobyt v rakouských Alpách.

Akce začíná spanilou jízdou po okolí za účasti přibližně 200 strojů. Následuje bohatý program plný soutěží pro malé i velké návštěvníky. Budete si moci například nechat nakreslit portrét od karikaturisty nebo vyzkoušet svoji zručnost v kreativních dílnách. V soutěži v pomalé jízdě na motorce můžete dokonce vyhrát pobyt v rakouských Alpách. O hudební program se postará 5 kapel a připraveny budou i stánky s občerstvením.

Startuje se ve 14:00 (registrace motorek na spanilou jízdu je již od 12 hodin). Vstup je zdarma, tak neváhejte dorazit!

2309novosedlicezavermotorkarskesezony2

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru