Nejlepší burgery si vychutnáte v Olympia Teplice. Přijďte na Burger street a Yummy Yummy festival
foto: BURGER FEST, Olympia Teplice
Co se chystá

Teplice - Obchodní centrum Olympia Teplice pořádá unikátní Burger street a Yummy Yummy festival. Od 2. do 4. září 2022 mají zákazníci jedinečnou příležitost ochutnat světové speciality od nejlepších českých street food makerů. Festival startuje v pátek 2. září v 15:00 hod.

„Tento unikátní koncept k nám do Olympia Teplice přijíždí letos již po druhé a rozšiřuje svoji gurmánskou nabídku o celý svět. Věřím, že první zářijový víkend svoje chuťové buňky potěší i ti nejnáročnější,“ říká Jaroslava Konečná, marketingová manažerka OC.

Nebudou to ale jen burgery, ale street food z celého světa. Na své si přijdou milovníci Mexika, Asie i evropských specialit. Festival začíná v pátek 2. září v 15 hodin. V sobotu pro vás budou kuchaři grilovat, vařit, péct, smažit celý den od 10 do večerních 21 hodin a v neděli od 10 do 20 hodin. Pro děti je připravený speciální program na sobotu a můžou se těšit na bublinový workshop, soutěže a dárky s Kubíkem.

Seznam street food makerů najdete na www.olympiateplice.cz.

V pasáži Olympia Teplice bude tentýž víkend v sobotu probíhat dobročinný bazar Kabelky pomáhají. Přijďte si vybrat kabelku, batoh, cestovní zavazadlo, pásky, šátky nebo dětské knihy. Svým nákupem módních doplňků za symbolické ceny pomůžete potřebným.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru