Chcete se dozvědět víc o budově knihovny? Přijďte na prohlídku
Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Vedení Regionální knihovny v Teplicích zve už poněkolikáté veřejnost na komentovanou prohlídku prostor historického objektu v Lipové ulici, kde knihovna sídlí.

Prohlídka je naplánovaná na tento čtvrtek, 20. ledna od 18 hodin. Vzhledem k omezené kapacitě akce, musí zájemci svoji účast nahlásit a zarezervovat si místo.

S pracovníky knihovny se účastníci prohlídky podívají do prostor, kam se běžný návštěvník nedostane. Uvidí, kde se skladují knihy, jakým způsobem se vede jejich evidence a správa. Rovněž se v průběhu prohlídky dozví o historii jedné z nejkrásnějších budov Teplic, která má neopakovatelnou atmosféru a působivý genius loci. Vstup na prohlídku je volný. Místo si můžete rezervovat telefonicky (417 538 783) nebo emailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru