Smím tančit? Ano, v Bílině. Zúčastněte se tanečního kurzu pro dospělé nebo výuky latinských tanců pro ženy
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Bílina - Kulturní centrum Bílina pořádá další dva taneční kurzy, které poběží již od příštího týdne.

Od pondělí 17. ledna v 19 hodin odstartuje v Kulturním domě Fontána v Bílině kurz Taneční pro dospělé. Těšit se můžete na 10 lekcí latinských a standardních tanců pod vedením manželů Dufkových. Za kurz zaplatíte 1.600 korun, přihlásit se na něj můžete mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Od čtvrtka 20. ledna od 18 a 19 hodin se můžete zúčastnit 10 lekcí Latinských tanců pro ženy pod vedením Nikol Dufkové. Na kurz se můžete přihlásit mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a zaplatíte za něj na každé hodině 120 Kč.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru