Hrobští divadelníci zpestří sobotu v Dubí barvami a muzikou
Snímek z loňské masopustní jízdy obcemi Bžan. Ilustrační foto
Co se chystá

Dubí – Dubská radnice ve spolupráci s Městským kulturním zařízením Dubí připravila pro nadcházející víkend zpestření zimních dní v podobě veselé Masopustní jízdy. Hrobské Divadlo V Pytli, které tady uspořádalo ke konci loňského roku několik akcí k Mikuláši a před Vánocemi, znovu projede městem. Tentokrát v sobotu 12. února.

Ve 14 hodin zamíří divadelníci z horního Dubí ulicemi Karolíny Světlé, Vančurova a Koněvova. Kolem 14.45 by se měli objevit v Běhánkách a odtud přejet do Bystřice. Tady, zhruba 15 minut po třetí hodině, projede ulicí Rokosovského, Boženy Němcové, nahoru Lipovou ulicí a směrem k Bunkru. Po 16. hodině se výprava hrobských divadelníků zastaví na sídlišti Družba a odtud zamíří Zahradní ulicí dolů do Bystřice. Zhruba kolem 17. hodiny projede kolem gymnázia do Pozorky ke kapličce, odtud Mírovou ulicí do Mstišova a zadem směrem Na Výsluní v Dubí, kde jízdu ukončí.

Děti, které přijdou v maskách a budou na hrobské divadelníky čekat podél cesty, dostanou odměnu. Rodiče by neměli zapomenout vyzbrojit děti rouškami.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru