Pes hlavou dolů dorazí i do Teplic! Bude první festival jógy
Pozice Pes hlavou dolů. Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Teplice - Pes hlavou dolů je název jedné z pozic jógy. První zářijovou sobotu pod stejným názvem vypukne v Teplicích první festival jógy.

„Jóga je poslední dobou hodně v kurzu. Několik dobrých teplických cvičitelek jógy se dalo dohromady a rozhodly se přilákat zájemce do našeho města,“ říká Pavla Lehnerová, výkonná ředitelka turistického centra VisitTeplice.

Festival Pes hlavou dolů se koná v sobotu 5. září od 10 hodin v prostorách Sokola Trnovany. Cena celodenní vstupenky je 400 korun, jednotlivá lekce vyjde na 150 korun. Akci společně pořádají Yoga-Yoga Studio, Studio Joga, Studio Teplice Jóga a Power-joga Teplice.

Teplické lektorky budou až do podvečerních hodin nabízet různě náročné lekce, chybět nebude ani cvičení pro děti předškolního věku (za desetikorunu) nebo partnerská jóga. V prodeji budou k ochutnání vegetariánské zákusky a chuťovky připravené šéfkuchařkou Luckou Beyerovou i jógové oblečení a pomůcky.

„Věřím, že půjde o další lákadlo, které do Teplic přivede spoustu Čechů a Češek,“ dodává šéfka turistického centra. Pobyt v lázeňském městě celé rodině zpříjemní i výhody, které za výhodnější ceny nabízí karta TepliceCARD nebo některý z tématických výletů, které centrum VisitTeplice organizuje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru