V Krupce se chystá několik akcí na srpen
Ilustrační foto
Co se chystá

Krupka – Město Krupka přináší seznam akcí na srpen.

Cyklovýlet

Vážení a milí sportovci - cyklisté, Destinační agentura Krušné hory zve na společnou CYKLOJÍZDU kolem Prunéřovského přivaděče.

Trasa je dlouhá 100 km, jede se po rovině bez kopců :-).

S průvodcem Davidem vyrážíme v sobotu 1. srpna, sraz v 9 hodin v parku, za zámkem Valdštejnů v Litvínově.

Účast zdarma, přihlášky a informace na emailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Country zábava

V sobotu 1. srpna se od 17 hodin na terase restaurace Na Střelnici koná country zábava, k tanci a poslechu vám bude hrát skupina NA POSLEDNÍ CHVÍLI. Vstup zdarma.

Dětská párty

V sobotu 1. srpna se od 14 hodin koná v areálu restaurace Na Střelnici dětská MICKEY MOUSE PÁRTY. Odpoledne plné her, tancování a zpívání se slavným myšákem. Vstup zdarma.

Akce na hradě

Vážení rodiče krupských předškoláků, město Krupka vás i s dětmi srdečně zve na tradiční PASOVÁNÍ NA KRUPSKÉ ŠKOLÁKY, které se koná v neděli 30. srpna od 14 hodin v areálu hradu Krupka. Každého zaregistrovaného předškoláka bude král Mojmír Maděrič slavnostně pasovat na školáka.

Registrace je možná od 1. července do 21. srpna v Městské knihovně Krupka nebo na telefonním čísle: 728 585 855. K registraci stačí nahlásit celé jméno předškoláka a kontakt.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru