Třetí Bobule si filmoví fanoušci mohou vychutnat v prostředí autodromu. I s vínem v ruce
Zdroj: agentura Dream PRO
Co se chystá

Most - Mostecký autodrom zve v neděli 2. srpna filmové fanoušky na nový český film 3Bobule. Na diváckém svahu v areálu polygonu začíná doprovodný program už v 17:00 hodin, samotné promítání pak se setměním kolem 21:30 hodin. „Návštěvníci se mohou těšit na podvečerní degustaci produkce regionálních vinařů, stánky s občerstvením či hudební vystoupení. K dispozici budou lehátka či židličky,“ vyjmenovala eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Michaela Rosenkranzová.

Pořádající agentura Dream PRO připravila balíčky s posezením od 150 do 600 korun za osobu. „Diváci si tak nemusejí nosit vlastní deku nebo skládací židli. Máme v zásobě lehátka, židle a pro fajnšmekry i piknikový koš s dekou, občerstvením a vínem. Navíc s každým balíčkem si návštěvníci rezervují místo v prvních řadách,“ upřesnil ředitel agentury Lubomír Machoň.

„Parkovací místa pro vozidla vyčleníme rovněž na diváckém svahu, poplatek je zahrnut do ceny balíčku,“ doplnila Michaela Rosenkranzová.

Film 3Bobule volně navazuje na předchozí dvě úspěšné komedie ze série Bobule. Diváci se mohou opět těšit na setkání s osvědčenou hereckou dvojicí Terezou Ramba a Kryštofem Hádkem. První dva díly přilákaly do kin 800 tisíc diváků, 3Bobule v současné době vedou žebříček návštěvnosti českých kin.

Promítání letního kina pod širým nebem navazuje na dřívější úspěšnou spolupráci autodromu s agenturou Dream PRO, která vyvrcholila 22. května autokoncertem na parkovišti v paddocku autodromu. Svou DJ Show Live přivezl do Mostu bavič a moderátor Leoš Mareš a mezi posádkami bezmála 400 aut sklidil nadšení. Po jeho vystoupení diváci ještě zhlédli atraktivní film Le Mans ´66, zvolený stylově k prostředí velkého závodního okruhu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru