Na poslední chvíli – divadlo pod širým nebem v letním amfiteátru v Bílině
Na poslední chvíli.
Co se chystá

Bílina - Letní amfiteátr v Bílině potěší milovníky divadla v přírodě. Pod širým nebem si můžete 13. srpna od 19 hodin vychutnat nově nastudované divadelní představení "Na poslední chvíli". S anglickou komedií se představí Agentura Harlekýn v hlavní roli s Václavem Vydrou.

Londýnský taxikář John Brown si dvacet let tajně užívá života se dvěma manželkami. Povedený tatínek má s jednou syna Gavina a s druhou má dceru Vicki. Ti dva mladí se seznámí na internetu a chtějí se osobně poznat. Jejich otec se jim v tom snaží se svým přítelem Stanleyem narychlo a s vypětím všech sil zabránit. Výsledkem je veletok neuvěřitelných typicky cooneyovských zmatků a improvizací v duchu nejlepších tradic anglické komedie, které uspokojí každého – kromě Johna Browna.

Vstupenky na představení je možné zakoupit v předprodeji přes Ticketportal zde nebo také v IC Bílina 300 Kč a na místě za 350 Kč.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru