Projekt Léto v Seumeho kapli nabídne přes prázdniny přitažlivý program
S dětmi můžete zajít ke kapli každé úterý na pohádku, ve čtvrtek jsou tady koncerty a připravují se knižní bleší trhy. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Regionální knihovna Teplice připravila i letos sérii pořadů v rámci projektu Léto v Seumeho kapli. Kromě výstav jsou na programu nachystaná pohádková představení pro děti a koncerty vážné hudby. Stejný projekt realizovali pracovníci knihovny už v minulých letech a pokaždé měl u teplické veřejnosti i návštěvníků města velký úspěch.

V současné době je v kapli k vidění výstava dvojice výtvarníků Aliny Mamedové a Martina Barabáše s názvem Iluminace. Ve druhé polovině července ji vystřídá výstava Obrazy a sklo Vladimíra Míky. Představení pro děti se v Seumeho kapli konají každé úterý od 16.30. Na pódiu se vystřídají převážně místní divadelní soubory. Čtvrtky jsou věnované koncertům vážné hudby. Posluchači se mohou těšit například na barokní skladby souboru Perugini ensemble, mezzosopranistku Alenu Loskotovou, ale také například na Galiani Gypsy Jazz. Koncerty začínají vždy od 17. hodiny.

Program výstav, koncertů a pohádek pro děti doplní v průběhu července také dvě doprovodné akce. Jednou z nich bude ve středu 8. července Odpoledne s deskovými hrami, které se bude konat v příjemném prostředí parku u kaple. Další akcí jsou ve středu 29. července oblíbené Knižní bleší trhy, na kterých je možné pořídit zajímavé tituly za pár korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru