Jízdy pro majitele vozů Audi jsou téměř obsazeny, zbývají poslední místa
Foto: Autodrom Most
Co se chystá

Most - Už jen několik volných míst zbývá pro majitele vozů věhlasné německé značky Audi, kteří se chtějí zúčastnit jízd Audi Days 2020 na velkém závodním okruhu mosteckého autodromu.

Uspořádají je pro ně v pátek 12. června od 14:00 do 18:00 hodin provozovatel areálu autodromu a společnost Porsche Česká republika, Divize Audi. Vstupné činí 2 000 Kč na osobu, registrace na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Podrobné informace o akci zájemci najdou zde.

Účastníky čekají dvě půlhodinové jízdy po okruhu, při nichž si mohou vyzkoušet své řidičské umění i parametry a limity svého vozu. Poradit se na navíc mohou se zkušeným instruktorem sportovní jízdy.

„K dispozici jim bude i závodní simulátor, kdyby se chtěli před ostrou jízdou rozcvičit,“ doplnila eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Michaela Rosenkranzová.

Lákadlem bude podle ní zcela jistě také prezentace dvou žhavých novinek, které Audi do Mostu přiveze. Jedná se o modely Q7 PHEV a A3 Sportback. „Každý si je bude moci podrobně prohlédnout, případné dotazy zodpovědí erudovaní zástupci automobilky,“ uvedla manažerka.

Už na neděli 21. června jsou připraveny testovací jízdy na velkém závodním okruhu autodromu také pro řidiče automobilů i motocyklů z řad široké veřejnosti. Jezdí se od 09:00 do 18:00 hodin s hodinovou přestávkou na oběd. Řidiči aut a motorek se střídají v půlhodinových blocích. Dalším termínem je středa 22. července. „Zážitek z jízdy po dráze je možné umocnit i za volantem závodního okruhového speciálu OCR. Podmínky pronájmu vozu zájemci najdou zde,“ upřesnila Michaela Rosenkranzová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru