V Mikulově už se připravují na tradiční masopustní veselí
Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Mikulov – V Mikulově už se všechno chystá na tradiční každoroční masopustní veselí, které tady vypukne v sobotu 22. února. V penzionu Mikuláš, kde se uskuteční maškarní ples pro malé i velké, se zdobí sál a doplňují zásoby pití a občerstvení.

V mikulovských domácnostech se připravují masky pro děti i dospělé, a protože k masopustu patří i spousta dobrot, hospodyňky doma pečou, smaží a vaří, aby měly čím uctít případné návštěvy.

Dětský maškarní ples vypukne v penzionu Mikuláš už v 15.30. V režii Obecního úřadu Mikulov čeká na děti zábavné odpoledne plné her. Organizátoři připravili i nejrůznější soutěže a děti si společně ozdobí lampiony na masopustní průvod. Každá soutěž a hry se budou hodnotit, což znamená spoustu sladkých odměn a cen. Kromě toho děti, které dorazí v masce, budou mít v penzionu Mikuláš občerstvení zdarma.

Pomyslná brána penzionu se pro maškarní ples dospělých otevře znovu večer ve 20 hodin. K tanci, poslechu a dobré náladě bude hrát skupina Premiér. Nachystaná je bohatá tombola a chybět nebudou, jak se na správný český masopust sluší, ani lákavé vepřové hody. Hodinu před půlnocí pak porota vyhlásí nejhezčí z maškarních masek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru