O víkendu můžete v Oseku navštívit dobročinný bazar
Osek. Ilustrační foto
Co se chystá

Osek - Informační turistické centrum Osek pořádá o víkendu 25.-26. ledna Dobročinný bazar. Akce se koná po oba dny ve velké galerii oseckého informačního centra, vždy v době od 9 do 16 hodin. Dobročinný bazar nabídne zájemcům především různé použité předměty pro vybavení bytu a domácnosti. Oblečení se do bazaru tentokrát nezařazovalo.

V nabídce víkendové akce budou například bytové doplňky, zařizovací předměty a zařízení do bytu, dekorativní předměty, vybavení do kuchyně, domácí přístroje, náčiní, nádobí a podobně. Pořadatelé stanovili v rámci příjmu věcí podmínku, aby byly čisté, funkční a bezpečné. Za pár korun tady tak mohou návštěvníci získat zajímavé zboží do bytu a domácnosti a třeba také najít něco, co už dlouho shánějí.

Pro prodejce byl stanovený termín vyzvednutí neprodaných věcí a peněz za prodej. Pokud si je prodejci nevyzvednou, poputuje výnos z prodeje i zbylé věci pro účely charitativních organizací.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru