Celou sobotu se můžete s rodinou skvěle bavit v Modlanech
Jedním z taháků akce je i místní kapela Modlanská skládka. Foto: archiv kapely
Co se chystá

Modlany – V areálu Baníku Modlany se v sobotu 20. července koná už 5. ročník akce Den zábavy s kapelou Modlanská skládka. Projekt, jehož zakladatelem a organizátorem je Spolek zábavy a sportu na Modlansku (SPOZAM), nabízí celodenní zážitek pro celé rodiny.

Program je sestavený tak, aby vyhovoval velkým i malým návštěvníkům. V dopolední části, která začíná na hřišti Baníku v 9 hodin, se představí místní hasiči. Předvedou hasičský útok a páni kluci si budou moci zblízka prohlédnout i hasičskou techniku. Vystřídá je Myslivecké sdružení Modlany. To připravilo soutěž ve střelbě a v poznávání fauny a flóry.

Velkou pozornost nesporně přitáhnou vycvičení psi a kousky, kterým se naučili. Se svými cvičiteli předvedou flyball, dogdancing nebo dogfrisbee. Diváci budou moci také ocenit výkony modlanských fotbalistů. Ti se představí ve střelbě na branku nebo ve slalomu s balonem. Chybět nebudou ani strážníci Městské policie Krupka, kteří v Modlanech zajišťují pořádek. Pro návštěvníky mají připravené ukázky své činnosti. Pěkným zpestřením bude i taneční vystoupení dětí ze skupiny Roudničky a Roudníci.

1807denzabavy2

V areálu SK Baníku Modlany bude po celý den vystavená zemědělská technika, nebude chybět skákací hrad pro vybití přebytečné energie těch nejmenších, stejně tak skluzavka XL a připravená je i Broučkova stezka. O zábavu se postará i Divadlo Krabice, přispěje k ní určitě i moře hasičské pěny nebo turnaj mužů a žen v páce, který začne v 17 hodin.

Hlavní, odpolední program, jehož hvězdou bude letos Vilém Čok & Bypass, začne ve 14 hodin. Kromě kapely Viléma Čoka uslyší návštěvníci skupiny Nerrea, Hlahol, Starý časy, Gravetherapy, Love Gangsters a samozřejmě i domácí oblíbence, kapelu Modlanská skládka. Pokud se zdržíte na celý den, určitě přivítáte informaci, že organizátoři zajistili večerní kyvadlovou dopravu do Teplic. Sveze vás v době od 21 do 2. hodiny ranní.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru