V Krupce bude maškarní bál a tradiční hasičský ples
Ilustrační foto
Co se chystá

Krupka – Přinášíme pestrý program na měsíc březen. Podívejte se, co všechno Krupka chystá.

Maškarní bál:

DK Olympie Krupka srdečně zve na MAŠKARNÍ BÁL pro dospělé. Karneval se koná v restauraci Na Střelnici v sobotu 2. března od 20 hodin.
Vstupné 100 Kč, předprodej vstupenek na tel. č.: 775 151 517.

Jarní tvoření:

Milé děti, milí rodiče, Dům dětí a mládeže vás zve na JARNÍ TVOŘENÍ se Cvrčkem! Přijďte do Domu dětí a mládeže v Maršově v pátek 15. března, budou se tu společně od 15 do 17 hodin zdobit věnečky a vyrábět jarní dekorace.
Vstupné je 50 Kč. Přihlášky do 11. 3. 2019.

"Hippie" ZÁBAVA:

Taneční skupina MIX DANCE srdečně zve na tradiční BLÁZNIVOU PEPÍKOVSKOU ZÁBAVU, která bude letos na téma "Květinové děti". Retro oblečení vítáno! Akce se koná v restauraci Na Střelnici v pátek 15. března od 20 hodin. Hraje skupina ALIBI, předtančení MIXDANCE.
Vstupné 150 Kč, předprodej na tel.č.: 775 151 517.

Na "Střeláku":

SDH Unčín a Bohosudov srdečně zvou na tradiční HASIČSKÝ PLES, který se letos bude konat 16. března od 20 hodin v restauraci Na Střelnici. Hrát bude "HUDBA PREMIER", připravená je bohatá tombola a půlnoční překvapení!
Vstupné 170 Kč, předprodej na tel. č. 724 027 002 (volat po 18 hodině).

Jarní hry:

Milí přátelé, srdečně zveme krupské seniorky a seniory na další ročník JARNÍCH HER! Konají se v úterý 26. března od 13.30 hodin v klubu domu s pečovatelskou službou v Dlouhé ulici čp. 636. Přijďte si zasoutěžit a hlavně se dobře pobavit! Nezapomeňte si vzít s sebou brýle a příspěvek 10 Kč na občerstvení.

Více: Město Krupka

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru