Teplice - Příjemný večer plný tance a pohody mohou diváci zažít v sobotu 22. dubna od 19.00 hodin v kavárně Maskaron Krušnohorského divadla v Teplicích, kde se koná již sedmý ročník oblíbené BOLLY & BELLY PARTY TEPLICE.

Na pozvání pořádající skupiny Bolly Ladies se opět sjedou zkušené tanečnice z mnoha koutů Čech, aby předvedly divákům několik různých stylů tance od orientálního folkloru přes Bollywoodský tanec po burlesque či fusion, včetně atraktivních rekvizit. Letos se můžeme těšit zejména na klasické hedvábné vějíře, závoje a křídla bohyně ISIS, ale například i na trumpety nebo paraplíčka. Celkově se letošní ročník ponese v lehkém a zábavném duchu kabaretu. Diváci, kteří se chtějí zapojit do tance, mohou využít oblíbených minikursů.

Zpestřením tanečního večera je módní přehlídka butiku Beauty 2000 z Bíliny. Modelky předvedou originální oděvy včetně šperků, bot a kabelek. Veškeré modely je možné zakoupit již v průběhu večera.

Součástí bohatého programu BOLLY & BELLY PARTY TEPLICE je rovněž bezplatné kosmetické poradenství Mary Kay s možností výhry kosmetického balíčku, prodej šperků a dárkových předmětů a orientální masáž hlavy a šíje.

Pořadatelé mysleli i na děti – uvítají i drobný dárek pro děti z Klokánku, ať se jedná o ovoce, sladkosti, školní potřeby či dětskou kosmetiku.

Vstupenka v hodnotě 100 Kč (pro děti do 18 let 50 Kč) obsahuje uvítací nápoj a malý dárek. Vstupenky je možné zakoupit na tel. 602 509 539 (Rážová -Teplice) a v butiku Beauty 2000 (Bílina). Více informací nejen o programu naleznete na Facebooku skupiny Bolly Ladies nebo jejich webu www.bollyladies.com.

Zahoďte na chvíli za hlavu všední starosti, přijďte posedět u kávy nebo skleničky vína a užijte si večer plný tance z celého světa. Večírek je vhodný ženy i muže a pro děti od 3 let.

Autor: Libuše Rážová

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru