V oseckém klášteře opět ožívají velikonoční tradice. Naučí vás tady vyfouknout skleněné vajíčko nebo tkát
Ilustrační foto
Co se chystá

Osek – Na již tradiční a mezi lidmi velmi oblíbenou velikonoční akci můžete i letos vyrazit do cisterciáckého kláštera v Oseku. V prostorách místního informačního centra vás naučí plést pomlázku, zdobit kraslice, péct perníčky nebo dokonce tkát na stavu.

Velikonoční tradice ožijí v klášteře od pátku 14. do neděle 16. dubna. Přijít můžete od 10.00 do 17.00 hodin. Součástí programu jsou ukázky řemesel - například pletení pomlázek, práce na stavu s možností naučit se tkát, výroba kraslic různými technikami, výroba vizovického pečiva, ukázka foukání skleněných vajec s možností vlastní výroby, mramorování vajec či pečení velikonočních perníčků z forem. V neděli se můžete od 12.00 hodin potěšit se zvířátky z Minifarmy Dlouhá Louka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru