Bílina - Do Bíliny se sjedou vozy Žiguli a Moskvič. Již šestý ročník Severočeského srazu těchto veretánů se uskuteční 8. dubna. Na náměstí auta začnou přijíždět v 10 hodin, v 11 hodin se vydají na spanilou jízdu Českým středohořím.

1303plakat

K vidění budou veteránské vozy Moskvič, veteránské i nové vozy Lada, lidé se mohou těšit i na několik vozů jiných značek. Zajímavostí bude například nejnovější model vozu VAZ - Lada X-Ray. Přijďte se pokochat nebo si zavzpomínat na modely, které jste na silnicích vídali jako děti.


VI. ročník Severočeský sraz Žiguli - Moskvič 2017 - Program

- 10:00 hod.- sraz Mírové náměstí Bílina
- 11:00 hod. - odjezd na Spanilou jízdu po okraji Českého středohoří o délce asi 25km.
- 12:00 hod.- dojezd na oběd - motorest "U Lva" Chotějovice
- 13:00 hod. - odjezd na Elektrárnu Ledvice kde proběhne asi 2 hodiny prohlídka ojedinělého interaktivního infocentra, vč. 3D kina atd. Pro děti není omezení. Pokud to dobře dopadne, součástí bude i prohlídka nové 660MW strojovny a výjezd výtahem na novou rozhlednu nad elektrárnou.
- 16:00 hod. - návrat do Chotějovic ,, U Lva ", občerstvení před cestou domů, pokec, postupný rozjezd k domovům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru