Bílina - V letním amfiteátru Kyselka Bílina začíná nová sezóna. Kdo přijde v pátek 24. června, může se od 15 do 18.30 hodin těšit na soutěže, písničky, moderátora Jirku Faita, sladké odměny. Odpoledne vystoupí zpěvák Michal Šeps. V rámci koncertu bude doprovodný program, stánky, výtvarné dílny. Vstupné na zahájení letní sezony bude sto korun.

2106detidetembilina1

A je připraven i večerní program. Od 20.30 hodin se těšte na divadelní komedii Zítra to roztočíme, Jaroušku. Známého komika, herce Jaroslava Sypala uvede KC Bílina jako divadlo pro širým nebem, v rámci programu otevření letní sezóny 2016 na Kyselce v Bílině. Hrají: Jaroslav Sypal, Martin Maxa, Josef Mladý, Kateřina Kornová, P. Jančařík, T.Šefrnová Mudr. R. Uzel, Karolina Gudasová, H. Langerová, J. Jiterský, Ladislav Petrů, Michal Roneš. Vstupné: 200 korun, lze uplatnit slevu na senior pas vydaným Informačním centrem Bílina. Předprodej vstupenek v informačním centru Bílina nebo na www.kcbilina.cz.

Od soboty je opět zpřístupněno 3D letní digitální kino Kyselka.

LETNÍ AMFITEÁTR KYSELKA BÍLINA

Sobota 25.června/22.00 hodin

DEN NEZÁVISLOSTI: NOVÝ ÚTOK – 3D

USA/Sci-Fi / Akční / Dobrodružný/. České titulky.

Potom, co Den nezávislosti redefinoval velkofilmy, přinese další kapitola globální katastrofu nepředstavitelných rozměrů. Za využití posbírané mimozemské technologie spolupracují pozemské národy na ohromujícím obranném programu, jehož úkolem je ochrana planety. Na bezprecedentní vyspělou sílu mimozemšťanů se připravit nelze. Jedině vynalézavost několika statečných mužů a žen může pozemšťany zachránit před vyhynutím.

Hrají: Jeff Goldblum, Bill Pullman, Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Joey King

Vstupné: 150,-Kč/156 minut/zvuk DD 5.1/P-12/

Videoukázka:


Sobota 30.června/22.00 hodin

WARCRAFT: PRVNÍ STŘET – 3D

USA/Fantasy / Dobrodružný / Akční/. Český dabing.

WarCraft studia Legendary představí epické dobrodružství, které nás zavede do světa Azeroth. Nikdy nekončící spory mezi uskupením ras Aliance a Hordy budeme sledovat prostřednictvím lidského generála Anduina Lothara a orkského náčelníka Durotana. Navštívíme tak nejznámější baštu lidského pokolení - Stormwind, magický Dalaran nebo pod horou ukrytý Ironforge. Na motivy jednoho z nejznámějších herních univerz společnosti Blizzard Entertainment režíruje Duncan Jones podle scénáře Charlese Leavitta.

Hrají: Ben Foster, Travis Fimmel, Dominic Cooper, Paula Patton …

Vstupné:140,-Kč/123 minut/zvuk DD 5.1/ P-12/

Videoukázka:


Kapacita 3D brýlí na 1 projekci je max. 200 ks.

Vstupenky do letního kina v prodeji na místě, rezervace vstupenek na tel. 775 601 266

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru