Teplice - Sleduješ Youtube? Baví tě lidi, kteří zde pravidelně umísťují svá zábavná a zajímavá videa? Chceš se s nimi potkat a zjistit, jak to dělají? Tak nesmíš chybět v sobotu 25. června v teplické Galerii. Právě sem totiž přijedou nejznámější čeští youtubeři a rozjedou tu velkou youtuberskou show.

2006jtuber

„Teplice jsou poslední zastávkou projektu Já, Jůtuber Tour, který propaguje první knihu o youtuberech v Čechách a na Slovensku Já, Jůtuber. Ti nejznámější youtubeři přijedou do našeho obchodního centra a budou bavit všechny přítomné," uvedla Hana Zecková, marketing supervisor Galerie Teplice.

A kdo do Teplic dorazí? Například Fallenka, Martin Rota, Denis TV, Style with me, nebo MadBros. Připravte se na challenge, vtipy, historky ze zákulisí a různé soutěže, které jsou nachystány hlavně pro tebe. Chybět nebude ani autogramiáda a focení s youtubery.

Rodiče vezmi klidně s sebou, buď se budou bavit s tebou, nebo můžou nakupovat či si jen tak posedět, třeba u výborné kávy. Akce startuje v 11 hodin.

200613339591 594214814070371 3759245967160564982 n

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru