Hrobčice - Pohádka O kouzelné peci byla pro všechny malé i velké připravena v Hrobčicích, kde se konala populární Mikulášská besídka. Zasedací místnost na Obecní úřadu byla zcela zaplněna a pro každého byla připravena více jak hodina dobré zábavy. O tu se tradičně postaralo Divadlo v Pytli Petra Stolaře a letošní pohádka znovu rozesmála všechny.

Foto:OÚ Hrobčice

Pohádkový příběh o tom, jak Fanda svou leností čerta přivolá a jen za pomoci dětí a sestry Máni a sehráním tří pohádek se vyhne cestě do pekla, děti pobavil. Jak tomu bývá v pohádkách zvykem, dobro a chytrost zvítězilo nad pekelníky.

„Jsme velice rádi, že i o letošní besídku byl mimořádně velký zájem. Divadlo Petra Stolaře je každoročně výborné a naši obyvatelé se vždy těší na toto společné setkání," řekla starostka obce Hrobčice Jana Syslová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru