Finálové zápasy čtyř nejlepších týmů můžete sledovat z gauče
V neděli nastoupí i volejbalistky týmu PVK Olymp Praha. (Archiv oddílu)
Sport

Teplice – Fanouškům ženského volejbalu jistě neuniklo, že se v neděli 7. února konají další zápasy Českého poháru žen 2021 ve volejbale.

Finálová družstva poměří síly v teplické Sportaréně, kam je ovšem veřejnosti z důvodu vládních opatření vstup zakázán. Přesto zájemci mohou atmosféru finálových bojů sledovat online a sice na portálu http://czechvolley.tv

V neděli od 15 hodin proti sobě nastoupí družstva volejbalistek z Olomouce a Šternberka. Od 18.30 pak začne zápas dalších dvou týmů: Olymp Praha a Dukla Liberec. Následující den, v pondělí 8. února, je naplánované finále Českého poháru, které se koná rovněž ve Sportaréně v Teplicích. Začne ve 13 hodin, kdy dvě z družstev svedou zápas o třetí místo. O prvenství se utkají vítězná družstva ze soboty od 16.30 hod.

Zápas o první místo bude možné sledovat v přímém přenosu na ČT Sport, v pondělí 8. února.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru