České Budějovice - Dne 16-17. 11. 2019 se konal galavečer Gladiators Night v Muay Thai pořádané C.M.T.A v Budějovickém kulturním domě. Náš klub Leonidas Gym Muay Thai Dubí vyslal do boje 2 děti.

Alan Homič 12 let -32kg si to poprvé vyzkoušel na galavečeru a rovnou na hlavní kartě, kde děti uvedli do zápasu jako dospělé šampiony, což byl pro ně parádní zážitek. Oba borci pak předvedli perfektní zápas s parádní technikou a Alan Homič pak celý tento duel vyhrál a odvezl si domu krásný pohár. Druhý den pak akce pokračovala ligou muaythai kde za náš klub nastoupila Nicol Černá 13 let -48kg proti o rok starší bojovnicí a cely duel vyhrála 3:0 na body. Dva zápasy a dvě výhry, prostě parádní víkend pro Leonidas Dubí

Poděkovaní patří hlavně asociaci C.M.T.A a prezidentu Petru Ottichovi a Michalu Novákovi.

Rád bych ještě zmínil, že přípravu dubských chlapců a dívek dotuje Ústecký kraj, Město Dubí,Teplice, Proboštov a Osek, dále pak firma Stavmart s.r.o., Fightstore.cz. Foto zajišťuje Czechfighter.cz

Nemohu také zapomenout, že o chlapce a dívky se stará po zdravotní stránce paní Jana Šimonová a Centrum sportovní ortopedie a medicíny, které je nestátní zdravotnické zařízení v centru Teplic, které nabízí komplexní zdravotnickou péči se zaměřením na ortopedii, fyzioterapii, výživové poradenství a tělovýchovné lékařství.

Autor: Ladislav Horejš

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru