Na akci Teplicko vesluje na SPŠ si přijedou zaveslovat mistři Evropy
Na akci Teplicko vesluje na SPŠ si přijedou zaveslovat mistři Evropy.
Sport

Teplice – Na akci Teplicko vesluje na SPŠ, kterou pořádá teplická průmyslovka ve středu 4. prosince, dojde k nečekané, ale velmi příjemné změně v programu. Na závody totiž dorazí posádka mistrů Evropy v Essenu, vítězů mezinárodní regaty v Mnichově a účastníků Mistrovství světa v Tokiu. Informovala o tom zástupkyně ředitele školy Jana Vachoušková.

„Jedná se o čtveřici kluků, kteří studují gymnázium. Tři v Praze a jeden v Brně,“ představuje mistrovskou posádku Vachoušková. Kapitánem je Tomáš Zobal. Asistují mu Jakub Vencl, Marek Diblík a Jan Vacek. Mistři Evropy se akce nezúčastní jen v rolích pasivních diváků. Zapojí se mimosoutěžně i do závodů, což pro ostatní účastníky znamená jedinečnou šanci porovnat své veslařské schopnosti s těmi nejlepšími v Evropě.

„Přijedou na průmyslovku a ukážou nám, jak na to! Také s sebou přivezou zlaté medaile z Mistrovství Evropy, které by měly ostatní motivovat k nejlepším výkonům,“ doplňuje informace Vachoušková. Pro připomenutí, vesluje se na trenažérech v tělocvičně školy, na trase 4x200 metrů. „Cílem není dosáhnout lepšího času, než budou mít mistři Evropy. Cílem je to, kolik metrů společně s nimi zvládneme ujet,“ upozorňuje Vachoušková.

Podle zástupkyně ředitele je stále ještě možnost se do akce Teplicko vesluje na SPŠ přihlásit. Kromě žáků a studentů je otevřená ještě kategorie Partneři a Absolventi. Zájemci musí vytvořit čtveřici, zvolit název posádky a jmenovat kapitána. Tyto informace pak pošlou co nejdříve na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Startuje se ve středu v 9 hodin. S sebou si účastníci vezmou sportovní oblečení a vítaná jsou stejná trička posádky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru